Preparació III Trobada Treballador@s: la nostra proposta

Aqui podeu consultar la proposta que vam presentar  com a Grup Laboral a la reunió de preparació de la III Trobada de Treballar@s Indignades del passat dimecres.

PROPOSTES PER A LA REUNIÓ PREPARATORIA DE LA III TROBADA

Platejar l’organització, a partir de:

  1. Constituir assemblees d’ìndignades a totes les empreses on ja som presents.

En aquestes assemblees, i tindran cabuda tots els Comitès d’Empresa, Seccions Sindicals i treballadors en general, que acceptin l’Assemblea General de Treballadors/res Indignats, com a màxim orgue de presa de decisions.

  1. Coordinar les Assemblees Indignades d’empresa, en el seu àmbit natural segons on estigui situada l’empresa: als barris, als polígons industrials i als diversos sectors amb característiques pròpies com la sanitat, l’ensenyament, les administracions publiques o empreses com Telefónica, que estan esteses per tot el territori.

  2. Constituir, de manera immediata, l’Assemblea de Coordinació de Barcelona de Treballadors/res Indignades.

La Assemblea de Coordinació, es reunirà cada quinze dies i estarà formada per dues portaveus per cadascuna de les Coordinadores dels àmbits naturals. Els portaveus, podran ser acompanyats d’altres persones, sense dret a vot, que puguin assessorar o explicar temes concrets.

  1. L’Assemblea de Coordinació, podrà prendre decisions amb una majoria qualificada del 75%, dels portaveus assistents, en matèries que hagin estat prèviament decidides a les Coordinadores d’Àmbit Natural.

  2. L’Assemblea de Coordinació, haurà d’establir, de manera urgent i prioritària, la manera d’ampliar la coordinació amb la resta de Catalunya i amb el conjunt de l’Estat Espanyol.

  3. L’Assemblea de Coordinació, es dotarà d’una “Comissió d’acció immediata” que davant d’un cas urgent pugui reunir-se i proposar respostes concretes, a les Coordinadores d’Àmbit Natural, per a actuar de manera coordinada i ràpida.

  1. Creació d’un butlletí molt modest que faci difusió de la situació de les empreses, fetes les notícies des de cada centre de treball/sector, … per incrementar la comunicació, la interrelació i donar excusa per anar a altres centres de treball i motivar la creació d’assemblees (aprofitant contactes,…).”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s