Text Manifestacció Sants 9/07

“L’atur afecta a més de 5 milions de treballadors i treballadores: a Catalunya, a 180.000 llars cap dels seus membres té feina, 40 de cada 100 joves està a l’atur i el 25 dels nens i nenes està en risc de pobresa extrema. Hi ha persones que es troben en una situació desesperada sense rebre cap tipus d’ajut. La precarietat laboral existent i promoguda d’una forma més violenta a partir de la reforma laboral i la reforma de les pensions està afectant duríssimament a les classes populars.

Cal que ens organitzem per defensar-nos dels abusos hem i podem plantar cara! Si ells pressionen per acomiadar, nosaltres podem pressionar per aturar els acomiadaments.

Si ells pressionen per reduir els salaris i perllongar la jornada, nosaltres podem pressionar per reduir les hores de treball i mantenir els salaris.

Nosaltres podem, volem i som més! Prenem les regnes de la nostra vida: organitzem-nos, lluitem plegades! Tu, jo, totes juntes tenim un futur per conquerir i la feina també comença per la feina!!

La Comissió Laboral es reuneix els dijous a les 17h a Pl. Sants
Organitzem la solidaritat, vine a l’Assemblea!!”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s