QUI SOM

A TOTES LES TREBALLADORES I TREBALLADORS DE SANTS

A l’Assemblea de Indignats de Sants, hem constituït diverses comissions i grups de treball, entre els quals s’hi troba el de laboral.

Dins d’aquest grup, un dels objectius que ens hem fixat, es intentar aconseguir la coordinació dels treballadors de totes les empreses ubicades al barri, amb la voluntat de fer que la problemàtica dels treballadors de qualsevol empresa, la fem nostre la resta de treballadors del barri, i junts, emprenguem les accions que considerem mes adients, en cada cas, per a resoldre el problema concret de que es tracti.

Igualment considerem que hem de donar alternatives a la solució de problemes generals com poden ser: l’atur, el dret a un treball digne, la distribució del treball i la riquesa, la jubilació… exigint reformes en profunditat per a millorar les condicions de vida dels treballadors, i lluitant contra les reformes que només pretenen retallar, encara més, els nostres drets, precaritzant les condicions de treball en contes de garantir-nos el dret a un treball digne que tot esser humà ha de tenir .

Només amb l’organització de tots els treballadors del barri, coordinats, amb els treballador i treballadores dels altres barris, podrem fer els canvis radicals, que cal fer, per aconseguir un sistema social just que permeti el nostre ple desenvolupament com a treballadors i com a persones.

Per tot això, si ets treballador o trebalaldora d’una empresa, comerç o centre de treball ubicat al barri, et convidem a que t’uneixis a nosaltres per a treballar plegats i plegades , per aconseguir allò que per separat mai podrem aconseguir.

ENS REUNIM TOTS ELS DIJOUS A LES 19:00H. A LA PLAÇA DE SANTS.

TAMBÉ POTS CONTACTAR AMB NOSALTRES A: comissiolaboralsants@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s